Skip to main content

Health Attack predstavlja zaokruženo rešenje podrške mladim i poslovnim ljudima koji su u nedostatku vremena za brigu o sopstvenom zdravlju i rekreaciji primorani na različite kompromise. Možemo reći da je Health Attack više od aplikacije, jer je iza ovog simboličnog imena stoji mašinerija koja svakodnevno analizira vaše zdravlje, ishranu, vreme provdeno u sportskim i dnevnim aktivnostima. Na osnovu sumiranih rezultata aplikacija vas upućuje u najbližu teretanu, a ukoliko ste zaboravili opremu, bez brige aplikacija brine i tome.

Uz aplikaciju u budućnosti je planiran i gedžet u obliku smart narukvice koja meri osnovne parametre organizma, obaveštava vas o trenutnim akcijama, upućuje vas i informiše o pravilnom izvođenju vežbi i sl.

Dizajnirali smo moderan, minimalistički logotip čiji znak kružne forme i prelivenih boja predstavlja prirodni ciklus pojedinačnih funcija aplikacije, kroz koji se prožima „prasak“ u negativu kao simbol za „attack“.

Dizajn animiranog logotipa za Health Attack
Dizajn vizuelnog identiteta prezentacije za Health Attack

Nakon izrade statičnog usledila je izrada i animiranog logotipa koji se „ispunjava“ i samim tim je omogućena njegova upotreba kroz aplikaciju za indikacije kompletnosti trenutnog procesa.

Na osnovu odabranog logotipa razvijen je moderan vizuelni identitet koji je apliciran i na prezentaciju koja je izrađena za potrebe promocije aplikacije i narukvice.

Dizajn animiranog logotipa za Health Attack
Dizajn prezentacije za Health attack aplikaciju

Da li vam se dopada? Podelite sa drugima:

Copiryght GraphicBeast! 2016.