Skip to main content

Ronin Shop je prodavnica specijalizovana za najkvalitetniju nemačku vojnu garderobu i opremu najcenjenijih svetskih brendova. U njihovoj ponudi možete pronaći veliki izbor modela za muškarce i žene kao i poseban asortiman za decu. Pored dobro poznatih “Vijetnamki” i “Spitfire” jakni, tu je i čitav spektar pantalona, bermuda, košulja, majica, dukserica, kao i vojnih aksesoara.

Kao nastavak saradnje sa army shop-om „Ronin“, uradili smo dizajn logotipa, poslovnih papiri kao i propagandni materijal za predstojeću akciju.

Naša ideja je bila da se dizajn logoa bazira na čvrstoj i zatvorenoj formi koja zajedno sa snažnom i pojednostavljenom tipografijom čini grb u formi ordena. Sa obzirom na pojednostavljenu formu logotipa, on se može lako aplicirati i na jako malim veličinama (karakteristično za etikete i deklaracije na odeci).

Dizajn flajera je rađen u duhu identiteta, modernog military izgleda sa akcentovanim detaljima. Koristili smo tople boje koje izlaze u prvi plan i odlično se slažu sa bojama ovog brenda.

Da li vam se dopada? Podelite sa drugima:

Copiryght GraphicBeast! 2016.