Zadatak


Bg Burger Bar je novo mesto u našem gradu gde možete probati kvalitetne burgere. Klijent nam je ukazao potpuno poverenje u stvaranju i razvoju vizuelnog identiteta brenda. Ovog puta dobili smo malo drugačiji brif koji je podrazumevao unikatnost, minimalizam i industry style. Trebalo je izraditi logo, meni, promotivni materijal, flajer, A stalak, uraditi dizajn ambalaže, nalepnica za pakovanja i uniformi. Nakon toga usledilo je i brendiranje izloga, kreiranje svetleće reklame i animiranog znaka, brendiranje enterijera, dizajn vizuala u forexu i osmišljavanje vizuala facebook akcija. Poseban izazov je predstavljao animirani TV meni (digital menu board). 

KLIJENT

BG Burger Bar

NAŠE USLUGE

Dizajn logotipa, izrada vizuelnog identiteta, dizajn flajera, menija, grafika za enterijer,  dizajn FB identiteta, dizajn svetleće reklame, digital menu board, baneri velikih formata, uniforme

Rešenje


Jako dobro osmišljen naziv brenda inspirisao nas je da se poigramo tipografijom u procesu kreiranja znaka. Umetnuli smo je u burger, i dobili veoma upečatljivo i funkcionalno rešenje logoa. Za boje identiteta odabrali smo belu, oker i bordo. Korporativni materijal sadrži mnoštvo piktograma i različitih fontova koji definišu originalne nazive jela. Da bi privukli pažnju prolaznika, na novootvorenom restoranu smo dizajnirali animiranu svetleću reklamu. Brendirani enterijer lokala ostavlja utisak modernog konceptualnog evropskog restorana. Izuzetno atraktivan animirani TV meni komunicira sa posetiocima u duhu identiteta.