Zadatak


Beograd je konačno dobio novo mesto za izlaske prepuno odlične energije. Reč je o najvećem „disko restoranu“ Sugar and Spice čiji koncept obuhvata restoran, disko klub i mesto okupljanja ljubitelja odlične muzike i probranog ukusa. Klijent nam je ukazao apsolutno poverenje u osmišljavanju i realizaciji kreativnog koncepta ovog restorana. Trebalo je dizajnirati: logo, vizuelni identitet, korporativni materijal, baner preko hotela Jugoslavija, print rešenje, grafike i vizuale za enterijer, flajere, žetone, unikatne menije, uniforme za konobarice, web sajt, animaciju za web sajt… Što bi se reklo, pravi slatkiš od zadatka!

KLIJENT

Sugar and Spice

NAŠE USLUGE

Dizajn logotipa, izrada vizuelnog identiteta, dizajn flajera, menija, grafika za enterijer, dizajn web sajt, dizajn FB identiteta, dizajn statičnih i multivision bilborda, zastava, banera velikih formata, uniformi

Dizajn i izrada logotipa za restoran Sugar and Spice Beograd
Dizajn flajera u obliku gramfonske ploče za za Sugar and Spice restoran
Dizajn menija u obliku gramfonske ploče za za Sugar and Spice restoran
Fotografija enterijera i dizajniranog menija u obliku ploče za restoran Sugar and Spice Beograd

Rešenje


Logo je rađen u duhu 70-tih. Izabrani su fontovi, dinamični oblici i vedre boje koje asociraju na disco energiju tog vremena. Vizuelni identitet logotipa je prenet na flajere i korporativni materijal. Meniji su osmišljeni kao gramofonske LP ploče, koje staju u originalne kutije. Konobarice koje poslužuju na rolšuama nose unikatne uniforme sa „candy“ imenima. U restoranu se nalaze vizuali velikih formata koji zaokružuju enterijer. U toaletu su portreti na kojima su umesto stakla na naočarima postavljena ogledala, nebo na plafonu i slično. Ceo koncep je ispričan i kroz responsive web site u duhu identiteta.

Posetite web stranicu
Dizajn bilborda za restoran Sugar and Spice - Brankov most
Dizajn bilborda za restoran Sugar and Spice - Slavija, Mekenzijeva ulica
Dizajn novinskog oglasa za restoran Sugar and Spice Beograd
Dizajn uniforme i menija za Sugar and Spice restoran
Dizajn web stranice za restoran Sugar and Spice
Dizajn vizuala na zidu enterijera - Ogledala u obliku naočara Sugar and Spice restoran