Zadatak


Intergalactic Diner restoran je dobro poznat beograđanima po kvalitetnoj usluzi, kreativnom pristupu i odličnoj hrani. Posle uspešne saradnje na projektu Sugar and Spice, saradnja se nastavila kroz projekte novog dizajna web sajta, dizajna print oglasa za kampanje i rešenja za outdoor oglašavanje na velikom formatu. Bilo je potrebno nadograditi vizuelni identitet novim i interesantnim idejama u duhu koncepta koji ovaj restoran poseduje.

KLIJENT

Intergalactic Diner

NAŠE USLUGE

Razvoj postojećeg vizuelnog identiteta, dizajn flajera, menija, grafika za enterijer, dizajn web sajta, dizajn FB identiteta, dizajn tendi, bilborda, zastava, banera velikih formata, dizajn print i outdoor rešenja

Rešenje


U dogovoru sa klijentom, napravili smo web sajt koji se pre svega odlikuje po originalnosti i inovativnim idejama. Na sajtu se nalaze video klipovi koji animiraju posmatrača, jukebox gde posetilac sajta može da pusti svoju omiljenu pesmu, i shop sa zaista HOT sosevima. Napravili smo i stranice sa kompletnim menijem, fotografijama specijaliteta i jako atraktivan blog. Vizuali koje smo dizajnirali za print i outdoor su dobili trećeg člana – bebu svemirca.

Posetite web stranicu