Zadatak


Forever Young je ordinacija za opštu i estetsku medicinu smeštena u samom srcu Kragujevca. Nega lica je tema koja zaokuplja pažnju pripradnica lepšeg pola od davnina. Tim specijalista iz ovih oblasti je želeo da stvori mesto koje će žene voleti i preporučivati. Kontaktirali su naš brending studio u nadi da ćemo im pomoći da realizuju svoju ideju na pravi način.

KLIJENT

Forever Young

NAŠE USLUGE

Dizajn logotipa, Izrada vizuelnog identiteta, Dizajn pakovanja, Dizajn poslovnih papira, 3D vizualizacija, Izrada web sajta, Dizajn vaučera, Dizajn kese

Rešenje


Krenuli smo od dizajna logotipa, koji kao noseći simbol sadrži lice žene klasične lepote. Linija je svedena i samim tim forma pojednostavljena. Odlučili smo se za zlatnu nijansu kako bi primena logotipa u enterijeru i na drugim materijalima bila prefinjena i efektna.

Poslovni papiri sadrže vizit kartu, memorandum, koverat i fasciklu, i odštampani su na prefinjenom hameru veće gramaže. Za promotivne akcije i posebne prilike, dizajnirali smo promotivni vaučer u identitetu novonastalog brenda.

Osmislili smo dizajn pakovanja maski za lice i promotivnu kesu kombinujući zlatne, krem, bele i plave površine i elemente sa elegantnom tipografijom.

Sledeći korak u razvoju vizuelnog identiteta je predstavljao web sajt. Napravljen kao funkcionalna platforma koja odiše estetikom brenda, uređena prema poslednjim standardnim tehnologije i korisnika.