Zadatak


U okolini planine Zlatibor postoji kaubojsko, indijansko i zlatiborsko selo kao i karavani parkirani uz reku Rio Grande. Ne, ovo nije legenda niti scenografija za neki vestern film. Ovo je turistički kompleks pod nazivom El Paso City i naš kreativni tim je dobio priliku da osmisli vizuelni identitet.

KLIJENT

El Paso City, Zlatibor

NAŠE USLUGE

Dizajn logotipa, Izrada vizuelnog identiteta, Dizajn kataloga, Dizajn web sajta, Dizajn brošura, Dizajn flajera, Dizajn vizuala za društvene mreže

Rešenje


Osmišljavanje logotipa je ovog puta bio malo kompleksniji zadatak jer je trebalo povezati tri različite celine koje se veoma razlikuju. Ipak posle nekoliko ideja došli smo do rešenja autentičnog i prepoznatljivog znaka koji predstavlja simbiozu moderne ilustracije i adekvatnog fonta.

Paleta zemljanih boja je inspirisana predelima i lokacijom. Kroz poster, brošuru i flajer smo omogućili budućim posetiocima da se informišu o kapacitetu, sadržajima i aktivnostima u okviru El Paso City-ja.

Web sajt pored estetike koja je uređena u skladu sa ostalim grafičkim komunikacijama, sadrži veliki broj fotografija i promotivni video. Funkcionalnost sajta je u skladu sa potrebama korisnika uz neophodnu responsive funkciju za sve digitalne uređaje.