Zadatak


Lajka pet shop je stvorio tim iskusnih profesionalaca iz oblasti trgovine, koji su detaljno osluškivali potrebe svojih kupaca. Ideja je bila da vlasnicima kućnih ljubimaca ponude širok asortiman hrane, nege i opreme za njihove mezimce u okviru jednog objekta koji će biti osmišljen na kreativan i originalan način. Nakon neophodnih faza istraživanja tržišta i konkurencije, krenuli smo sa izradom mood board-a i postavljanjem kreativne direkcije.

KLIJENT

Lajka Pet Shop

NAŠE USLUGE

Dizajn logotipa, Izrada vizuelnog identiteta, Dizajn poslovnih papira, Dizajn web sajta, Dizajn pakovanja, Dizajn flajera, Copywriting, Dizajn postera, Dizajn promotivnog materijala, Društvene mreže, Izrada web shop-a

Rešenje


Prvi korak je bio naming za novi brend. Usvojili smo inspirativan i na neki način obavezujući naziv Lajka. Nakon toga dizajniran je novi logo sa pratećim elementima i ekstenzijama. Ovo je bio samo početak stvaranja jakog brenda gde se od starta nazirala dodatna vrednost koja je za kratko vreme stvorila jaku emocionalnu povezanost sa ciljnom grupom.

Pored osnovnih elemenata vizuelnog identiteta koje čine boje i tipografija, dodali smo i simpatične linijske ilustracije elemenata iz svemira. Poster, brošura i flajer su formati koje smo dizajnirali za potrebe komunikacije sa potrošačima.

Akcije, promocije, giveaway, promocije povodom otvaranja novih objekata, akcije doniranja hrane, foto konkurs za naj ljubimca su samo neke od aktivacija koje smo vizuelno i idejno realizovali u okviru ovog projekta.

Dizajn web sajta sa integrisanim web shop odeljkom uvek predstavlja poseban izazov za naš studio. I ovog puta smo dizajnirali lepu i funkcionalnu formu u skladu sa vizuelnim identitetom. Imali smo priliku i da učestvujemo u osmišljavanju pojedinih kreativnih i SEO optimizovanih tekstova.

Dizajn statičnih i animiranih vizuala za društvene mreže, svakodnevne aktivacije, i komunikacija preko digital i social platformi su još jedan korak dalje u saradnji i korak više u povezivanju brenda sa potrošačima i pratiocima.