Zadatak


Osnivači kompanije Zlatni Standard imaju dugogodišnje iskustvo u trgovini investicionim zlatom. Kao lideri u svojoj oblasti zaslužuju vizuelni identitet koji ih opisuje na pravi način, a simboliše ono što je za njih imperativ, a to su vrednost i trajanje.

KLIJENT

Zlatni Standard

NAŠE USLUGE

Dizajn logotipa, Izrada vizuelnog identiteta, Dizajn poslovnih papira, Dizajn web sajta, Copywriting, Dizajn pakovanja, Dizajn zlatnih poluga

Rešenje


Kroz detaljan brif informisani smo o ideologiji i ciljevima ove kompanije. Koristeći paletu toplih boja u kombinaciji sa metaliziranim gradijentima stvorili smo knjigu standarda segmentisanu prema potrebama klijenata.

Logotip u svojoj geometriji sadrži simbiozu inicijali i simbola zlatnih poluga. Kao sledeći korak napravili smo portfolio web sajt koji između ostalog ima za cilj da informiše potencijalne klijente o načinu poslovanja i uveri ih u kompetentnost.

Tekstovi za web sajt koje smo osmislili inspirani su statistikama, istraživanjima, PR tekstovima i materijalima vezanim za tematiku i branšu klijenta.