Zadatak


Kada je osmišljavanje vizuelnog identiteta restorana sa kvalitetnom i jako ukusnom hranom u pitanju, uvek smo zverski raspoloženi. Za restoran italijanske hrane Fuoco Pizzeria koji se nalazi u samom srcu Vračara trebalo je kreirati: logotip, vizuelni identitet, zatim izgled menija i karte pića, korporativnog materijal i web sajt. Za potrebe sajta je urađen copywrite. Celu priču smo zaokružili brendiranjem eksterijera dizajnom velikih formata. Zasukali smo rukave, jer kvalitetna hrana podrazumeva i kvalitetan dizajn, zar ne?

KLIJENT

Fuoco pizzeria

NAŠE USLUGE

Dizajn logotipa, izrada vizuelnog identiteta, dizajn poslovnih papira, dizajn menija, karte pića, brendiranje enterijera i eksterijere, dizajn web sajta, copywrite

Rešenje


Naziv restorana inspirisao nas je za grafičko rešenje logoa jer „Fuoco“ na italijanskom znači „vatra“, te smo se stoga opredelili da vizual bude skroz u tom duhu i toplim bojama. Vizuelni identitet sveukupno odiše classy and sophisticated atmosferom,  baš onakvom kakvi su i njihovi specijaliteti i usluga. Štampani materijal u osnovi ima tamnu tablu za pisanje koja odlično ističe boje identiteta. Web sajt je responsive i u dočarava duh Italije kroz fotografije, animaciju i grafičke elemente.