Zadatak


Kada je osmišljavanje vizuelnog identiteta restorana sa kvalitetnom i jako ukusnom hranom u pitanju, uvek smo zverski raspoloženi. Za restoran italijanske hrane Fuoco Pizzeria koji se nalazi u samom srcu Vračara trebalo je kreirati: logotip, vizuelni identitet, zatim izgled menija i karte pića, korporativnog materijal i web sajt. Za potrebe sajta je urađen copywrite. Celu priču smo zaokružili brendiranjem eksterijera dizajnom velikih formata. Zasukali smo rukave, jer kvalitetna hrana podrazumeva i kvalitetan dizajn, zar ne?

KLIJENT

Fuoco pizzeria

NAŠE USLUGE

Dizajn logotipa, izrada vizuelnog identiteta, dizajn poslovnih papira, dizajn menija, karte pića, brendiranje enterijera i eksterijere, dizajn web sajta, copywrite

Dizajn vizit karte za italijanski restoran Fuoco, Beograd
Dizajn menija za italijanski restoran Fuoco, Beograd
Dizajn web sajta za italijanski restoran Fuoco, Beograd

Rešenje


Naziv restorana inspirisao nas je za grafičko rešenje logoa jer „Fuoco“ na italijanskom znači „vatra“, te smo se stoga opredelili da vizual bude skroz u tom duhu i toplim bojama. Vizuelni identitet sveukupno odiše classy and sophisticated atmosferom,  baš onakvom kakvi su i njihovi specijaliteti i usluga. Štampani materijal u osnovi ima tamnu tablu za pisanje koja odlično ističe boje identiteta. Web sajt je responsive i u dočarava duh Italije kroz fotografije, animaciju i grafičke elemente.

Dizajn web stranice za italijanski restoran Fuoco, Beograd
Dizajn brošure za italijanski restoran Fuoco, Beograd